Videochat de acasa

WOW ce super e ! Sa lucrez de acasa cand vreai si cat vreau si sa primesc banii in fiecare zi !

Ce garantie am ca imi voi primi banii ?

Nu cred ca e nevoie de nici o garantie atat timp cat iti primesti banutii in fiecare zi….ce poti pierde….banii pe o zi…..nu ti-au intrat banutii intr-o zi , suntem neseriosi si incetezi colaborarea ! tocmai pentru asta am creeat sistemul de plata zilnic pt a indeparta orice suspiciune , daca cauti pe net vei gasi o suta de studiouri care colaboreaza cu modele de acasa dar toti platesc la 2-3-4 saptamani sau chiar deloc….prin urmare , acolo ai putea sa ai semne de intrebare !

E foarte simplu ! Lucrezi de acasa , fara sefi , fara program fix , lucrezi cat vrei si cand vrei ,si in plus vei primi banutii in fiecare zi ! Noi ne ocupam de creeare conturi , initiere , promovare … etc.

Se lucreaza pe site-uri din afara , TOTAL NEACCESIBILE DIN ROMANIA, din Romania absolut nimeni nu poate sa intre sa te vada si in plus ai posibilitatea de a bloca si alte tari de unde nu vrei sa se acceseze pagina ta de chat . Iti garantam confidentialitate 100% . absolut nimeni nu va avea acces la datele tale si nu va sti nimeni cine esti , esti doar un id si atat . Pentru a colabora cu noi ai nevoie de webcam , internet, computer sau laptop si un cont in Lei la o banca pe care vei primi zilnic banutii. Plata se face in lei la cursul dolarului sau euro la cumparare , vei primi in fiecare zi 70% din castigurile tale !(Contul Bancar nu trebuie sa fie neaparat pe numele tau ) sau daca nu ai inca un cont in lei la o banca poti primi banutii prin posta .